Isnin, 31 Oktober 2011

::GiveAway 2nd Anniversary by Mamarayyan::


Mas nak menjoinkan diri bagi GA ini....


Klik banner diatas  untuk join

Happy Aniversary buat MamaRayyan Dan Papa Rayyan..semoga hubungan kalian berdua kekal bahgia selamanyer..Amin..AMin..AMinn

"OHSEEEM Giveaway by Faqihah, Scha, Ain".


Mas nak menjoinkan diri bagi GA ini....

Klik banner diatas  untuk join

"CONTEST HADIAH BEST by JALAL"


Mas nak menjoinkan diri bagi GA ini....




Klik banner diatas  untuk join

Ini pic mas yg diminta Encik Jalal
.
.
.

Dan inilah hadiah idaman mas.iaitu macaron
.
.
.
.


Dah lama dah teringin nak merasa macaron nie..harap2 Encik Jalal leh Kasi kat mas erk..

Nak tag :

Selasa, 4 Oktober 2011

Ga 8 Suffah Beauty Shop


Mas nak menjoinkan diri bagi GA ini....



 "Suffah Beauty Shop Sedang Mencari New Agen & Stokis Untuk Semua Killer Products"


Suffah Beauty Shop memperkenalkan Killer Products :-

i) D'APPLE FIBE D'MASYA 
ii) 
FIT UP 
iii) 
DAY/NIGHT CREAM WITH ARGAN OIL 
iv) 
PURE OIL SERIES 01
v) PURE OIL SERIES 02 
vi) 
MOISTURIZING FACIAL SOAP WITH ARGAN OIL 
vii) 
CHANTIQUE COLLAGEN 
viii) 
COCOA COLLAGEN POWER PLUS
viv) CANDIES SUSU KUDA EXPEXCI





Klik banner diatas  untuk join

Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20


Mas nak menjoinkan diri bagi GA ini....


Klik banner diatas  untuk join Dan hadiah yg bakal dimenangi
.
.

KOmen mas ttg blog Kujie2 ialah:
perkara yg mas suka ttg blog tu ialah senang nak jelajah mudah download,latarbelakang yg suci murni..(putiH)

Kekurangan blog kijie2 ilah tiada ruangan follower..kalau leh letak atas sekali...




Nak tag :

GiveAway by anis athia"


Mas nak menjoinkan diri bagi GA ini....



Klik banner diatas  untuk join

contest "handbag ini aku yang punya"


Mas nak menjoinkan diri bagi GA ini....

1-Follow belog INI dan jugak belog ini --->http://bloggersiput.blogspot.com

2-Copy paste entry niey atau syarat 2 nieyh

3-buat satu entry pasal contest nieyh

4-tinggalkan url link entry korang kat ruangan komen entry nieyh...

tarikh tutup ialah pada : AKHIR BULAN INI...
So meh join ramai2 :)
Klik banner diatas  untuk join