Jumaat, 11 Januari 2030

Birthday Give Away

STICKY NOTE
Mas nak menjoinkan diri bagi GA ini....


Klik banner diatas  untuk join

16 ulasan:

  1. salam mas,
    nureen baru nak update pasal ga thn lepas bln 7.. ingat lg x??
    http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/07/2nd-vacation-2011-giveaway.html
    tapi nureen x jumpa la..

    BalasPadam
  2. slm, kte singgah sini n folo...n tagged mas join kontest ni..

    http://bertuahx.blogspot.com/2012/02/hot-blogs-contest-by-manja.html

    ade mse join la yer? :)

    BalasPadam
  3. salam.

    jom join contest ni ye mas.. tq

    http://mamaaleen.blogspot.com/2012/03/contest-my-feveret-food.html

    BalasPadam
  4. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    BalasPadam
  5. Nak ajak join ga saya skali. Kalau nak sponsor pun dialu2kan..hehe
    http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    BalasPadam
  6. Salam. Jom join GA kami.. ^_^

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/birthday-giveaway_27.html

    BalasPadam
  7. menjenguk ke blog awak.. jom join contest sy http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

    BalasPadam
  8. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    BalasPadam
  9. pengobatan penyakit glaukoma secara alami tanpa operasi

    Obat Herbal Glaukoma

    BalasPadam
  10. salam kenal untuk semuanya, kami agen pusat herbal indonesia menyediakan produk herbal berkualitas tinggi yang mampu mengatasi benjolan dibawah dagu , benjolan di pundak , benjolan dibawah rahang , nyeri sendi bahu kanan

    BalasPadam
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam